banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez Tiyatroya doydu

Körfez Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında  “Kanlı Nigar” adlı tiyatro gösterisi Körfez'de sahnelendi.Birçok ünlü sanatçının yer aldığı tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.

Usta Yazar Sadık Şendil'in 'Kanlı Nigar' adlı oyunu,Körfez Belediyesi Yarımca Açık Hava Tiyatrosunda  sahnelendi.Körfez Belediyesinin ev sahipliği yaptığı programa,Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile Ayşe hanım,Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu,meclis üyeleri,Ak Parti ilçe yöneticileri,Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran,CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu,MHP Körfez İlçe Başkanı Yağız Öztürk,dernek başkanları,daire müdürleri ve çok sayıda vatandaşın izlediği oyun,Körfezlilerin beğenisini kazandı.

Körfez Belediyesi'nin katkılarıyla halka açık ve ücretsiz olarak iki seans halinde sahnelenen oyunda Levent İnanır, Soner Arıca,  Hasibe Özgür, Ercüment Balakoğlu, Umut Oğuz, Ebru Karaman, Ender Gülçiçek, Hilmi Erdem,Nihan Heper ve Berna Eker gibi ünlü sanatçılar rol aldı.Müfit Kayacan’ın yönettiği Kanlı Nigar oyununda Nigar'ın bir yangında evinin yanmasıyla kızları ile kiralık ev araması, kavuklunun ona bir ev bulması ve Nigar'ın eski müşterilerinden mahalli tiplerin eve gelmeleri ile gelişen olaylar mizansen bir dille anlatıldı.

Oyunun sonunda sahneye çıkan tiyatronun sahibi Metin Karaman,Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a teşekkür etti.Sanatçılara çiçek takdim eden Ayşe Pehlivan oyunu büyük bir keyifle izlediğini söyledi.


 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826