KÖRFEZ TRAFİĞİ KONUŞULDU

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel MORALI, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel ŞENOL, ve Yönetim Kurulu üyesi Mustafa GENÇ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Müdürü Ayşegül YALÇINKAYA’yı makamında Ziyaret ederek Odamız tarafından lobicilik faaliyeti kapsamında yürütülen Tütünçiftlik Viyadük altı dönüşünde yaşanan sorunlar, viyadük altı trafiğini azaltmak, daha kullanışlı hale getirmek ve çevre düzenlemesiyle ilgili olarak yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bilgi aldılar.

Yalçınkaya Ekibiyle birlikte Moralı’yı Bilgilendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Ayşegül YALÇINKAYA ‘’Odamız tarafından talep edildiği üzere gönderdiğimiz heyet Tütünçiftlik viyadük altıyla ilgili çalışmalar yapmaya devam ediyor bu alanla ilgili sorunun projelendirilmesi tamamlandı %50’lik kısmını bitirmiş durumdayız gerekli çalışmalar ve sizlerle olan görüşmelerimiz bu anlamda devam edecektir’’ dedi.

Daha Önce Ne Olmuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARASMANOĞLU Körfez Ticaret Odasını ziyaret etmiş Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel MORALI Tütünçiftlik Viyadükaltı sorununu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARASMANOĞLU iletmişti. Karaosmanoğlu’nun talimatıyla UKOME’den iki yetkili kişi Tütünçiflik viyadüklatını keşif için Odamıza gelmiş Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte sorunlar yerinde incelenmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817