banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ TÜPRAŞ NORMALE DÖNDÜ
 Alınan bilgilere göre, ünitede çıkan yangın tamamen söndürüldü ve çevre temizliğinin yapılmasına başlandı. Yanan ünitede, gelecek olan hasar tespit komisyonunun incelemesinin ardından, yangının bilançosu belli olacak. Ancak, alınan bilgilere göre yangın ünitede kısmen hasara neden oldu ve komisyonun raporunu tamamlamasının ardından da hemen temizlik ve onarım çalışmasına geçilerek, sistem devreye alınacak.

Tüpraş’ın, yaşanan yangın nedeniyle üretimdeki aksama ve yanan ünitenin neden olduğu maddi hazarı olacağı, bunun da yüksek rakamlar tutmasının beklenmediği belirtiliyor. Tüpraş yetkilileri, sevindirici olanın olayda can kaybı ve ciddi yaralanma yaşanmaması olduğunu belirterek, yalnızca bir kişinin parmağından, 5-6 kişinin de dumandan etkilendiklerini, onların da istirahat ettirildiklerini söylediler. Tüpraş’ta yanan ünitenin sigortalım olduğu da belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751