banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ ÜLKÜ OCAĞI'NDA NÖBET DEĞİŞİMİ

Tütünçiftlk’te yer alan ocakta gerçekleşen devir teslim ile Ali Perktaş, Ocak Başkanlığı görevini devir aldı.

Bir yıldır bu görevi başarıyla sürdüren ve yaptığı faaliyetlerle Ülkü Ocağı’na olan desteği arttıran Zafer Kılıç, görev devrini de sosyal paylaşım sitesinde şu cümlelerle duyurdu; ‘’

Bir yıldır yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Körfez İlçe Başkanlığı görevini bugün itibariyle Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Melikşah Taşkın Beyefendi'nin onayı ile devretmiş bulunmaktayım. Görev sürecimizde yaptığımız hatalar varsa şahsıma, yaptığımız güzel şeylerin tamamı Şanlı Davamıza aittir. Bu süreçte gecesini gündüzüne katıp Bayrağı bir basamak daha yukarıya taşımak için uğraşan yöneticilerimden, yiğitler yiğidi Liseli Bozkurt'lardan ve Ocağımıza maddi manevi emeği geçenlerden haklarını helal etmelerini istiyorum. Yeni Ocak başkanımız Ali Perktaş'ın devraldığı bu kutlu sancağı daha da yükseklere taşıma yolunda Cenab-ı Allah yar ve yardımcı olsun.
Kahpe düzenin yiğit çocukları, Yaşasın Ülkü Ocakları!’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751