banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ ÜST GEÇİDİ BAKANLARA ULAŞTIRILDI
 Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı ve Yeni Yalı Mahalle Muhtarı Yusuf Yanar, hazırlanan dosyanın Bilim ve sanayi Bakanı Fikri Işık ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a iletildiğini, sorunun çözümü için yardım istendiğini söyledi. Yanar, köprü için bir haftalık süre alındığını hatırlatarak, ‘’Bu olay 28 bin kişilik iki mahalle halkını ve tüm Körfez’i ilgilendiriyor. Muhakkak çözüm bulunması gerekiyor. Gerekirse uygun olan bir arsa istimlak edilmeli ve köprümüz korunmalıdır. Her iki bakana da konu iletildi ve Kocaeli Milletvekilleri de devreye sokuldu’’ dedi.

Yeni Yalı Mahallesi üst geçidi, konumu nedeniyle mahkemeye verilmiş ve sökülmesi için karar verilmişti. Pzar günü söküme başlanan ancak daha sonra halkın ve muhtarların araya girmesi ile ertelenen söküm, gelişme olmazsa 21 Mart Pazartesi günü yeniden uygulanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751