KÖRFEZ VERGİ DAİRESİNDEN KTO’NA ZİYARET
 26.Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Körfez Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya ve kurum amirlerinden oluşan heyet Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Efe, Meclis Başkanımız Güngör Ayhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sedat Zımba, Erkan Çağlayan, Mustafa Genç ile görüştüler.

Her yıl 23 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri başladı. Etkinlikler çerçevesinde Körfez Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya ve kurum amirleri, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe’yi makamında ziyaret etti.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Körfez Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya’ya Vergi konusunda kamuoyunun dikkatini çekmek, vergi bilincini geliştirmek ve mükelleflere vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla her yıl kutlanan Vergi Haftası ziyaretleri dolayısı ile teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817