banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez Viyadük Altı İlgi Odağı Oldu
 Türk Halk Müziği sanatçısı Ankaralı Murat Pelit’in son albümünde yer alan “Aha geliyor” isimli türkünün klip çekimi D–100 Karayolu Körfez geçişindeki viyadük altında gerçekleşti. 

Körfez Modern Kent Olma Yolunda İlerliyor

Körfez Belediyesinin başlattığı başarılı projeler yavaş yavaş hayata geçiyor. Tütünçiftlik Viyadük altında başlatılan çevre ve peyzaj düzenleme çalışmaları bitince modern bir yapıya kavuşan Viyadük altı, şimdiden ilgi odağı oldu. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda, Tütünçiftlik ve Körfez genelinde taksi duraklarına modern yeni yapı ve yerler tahsis etmeye başladı. Belde taksinin Viyadük altına taşınmasıyla renkli bir görüntüye kavuşan viyadük altı Televizyon yapımcıları ve yönetmenlerin bir numaralı gözde mekanlarından olmaya başladı.

Klip Viyadük Altında Gerçekleşti

Ülkemizin başarılı sanatçılarından Türk Halk Müziği sanatçısı Ankaralı Murat Pelit yeni albümünde bulunan Aha geliyor şarkısını klip çekmek için Tütünçiftlik Viyadük altında geldi.

Klibin yönetmeni Körfezli Vedat İnce’ydi. Vedat İnce,  klip için bu bölgeyi uygun bulmuştu.  Viyadük altında film ekibini, müzik eşliğinde kamera karşısında oynayan mankenleri görenler şaşırdı. Bu bölgedeki çekime,  Hizmet Taksi ekibi de katkı sağlamış. Sanatçı Murat Pelit, Hizmet Taksi görevlilerine de teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826