Körfez, Wushu İl Şampiyonası’na Damgasını Vurdu
 Körfez Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği destek her geçen gün artarak devam ederken başarılarda arka arkaya gelmeye devam ediyor.

Şampiyonaya Katılım Üst Seviyedeydi

Düzenlenen Wushu İl Şampiyonasına protokol büyük ilgi gösterirken sporcuların aileleri ve arkadaşları da şampiyonaya ayrı bir renk kattı. Körfez Belediyesi Birim Müdürleri, Dilovası Belediye Meclis üyeleri, Kıck Box Federasyonu Rın Sporları Başkanı İsmail Altay, Türkiye WushuM.H.K Başkanı Vahit Alagöz, Kocaeli kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen şampiyonaya katıldı.

Körfez Belediyesi Wushu Sporcuları Rakiplerine Büyük Üstünlük Sağladı

Hereke Kültür Merkezinde yapılan Kocaeli Wushu (kungfu) Şampiyonası’nda Körfez Belediyesi rakip tanımadı. Yapılan ve bir hayli çekişmeli geçen Kocaeli Wushu Şampiyonası'nda elde ettiği büyük başarı ile spor kamuoyunun dikkatleri üzerine çeken Körfez Belediyesi Wushu sporcuları rakiplerine büyük bir üstünlük sağlayarak madalyaların sahibi oldu.

342 Sporcunun Katıldığı Şampiyonada Körfez 240 Puanla Birinci Oldu

Toplam 342 kişinin katıldığı şampiyonada 240 puanla Körfez Belediyesi rakiplerine büyük bir üstünlük sağlayarak şampiyon oldu. 160 puanla Dilovası Belediyesi ikinci olurken üçüncü140 puanla Kocaeli Kara Kuşak Spor Kulübü, dördüncülüğü ise 102 puanla Gölcük Horbiş Spor kulübü aldı.

Koç, “Tüm Sporcularımı Kutluyorum”

Körfez BelediyesporluWushu sporcuları uzun zamandır disiplinli bir şeklide çalışarak müsabakalara hazırlandığını belirten Körfez Belediyesi wushu (kungfu) Antrenörü İlhan Koç,  “Uzakdoğu sporlarından sert karate olarak bilinen Wushu’da tüm yetenek ve azimlerini ortaya koyarak elde edilmesi güç olan başarıya imza attılar. Rakiplerini bir bir eleyerek birincilikkürsüsüne çıktılar. Tüm sporcularımı kutluyorum dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817