Körfez Yeni Bir İşletme Daha Kazandı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yeniyalı Mahallesinde hizmete giren Taşköprü Kasabının açılış merasimine katıldı.

Açılışa Katılım Yüksekti

Bu zamana kadar yürüttüğü çalışmalarda her zaman esnafın yanında olan Belediye Başkanı İsmail Baran, Yeniyalı mahallesinde kasap açılışı gerçekleştirdi. Açılış törenine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Parti Temsilcileri katıldı.

Başkan Baran En Büyük Yatırımı Esnafa Yapıyor

Esnaflığın içinden gelerek esnaf dostu Başkan olan Belediye Başkanı İsmail Baran, en büyük yatırımını esnafa yapıyor. Bu çerçevede Körfez her geçen gün yeni bir işletme kazanmaya devam ediyor. Körfezlilerin damak tadına hitap edecek olan Taşköprü Kasabının Başkan Baran dualarla açtı. Daha sonra kasabın içini gezen ve yeni açılan işletmeyi beğendiğini ifade eden Başkan Baran, “İlçemizde her geçen gün yeni işletmelerin açılması, Körfez’de iç gücü ve istihdamı arttırmaktadır.Körfezimize yakışır örnek teşkil edecek bir kasap dükkânının açılışı gerçekleştirdik. Allah utandırmasın diyor, Mehmet Eser kardeşime ve Körfezimize hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Eser, “Bizleri Onurlandıran Belediye Başkanımıza Teşekkür Ederim”

Taşköprü Kasabın sahibi Mehmet Eser, “Açılışımızda bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız İsmail Baran ve siz değerli Körfezlilere teşekkür ederim. İlçemizde gıda sektöründe hizmet vermek için yola çıktık. Müşteri memnuniyeti ön planda tutarak temiz ve hijyenik şekilde halkımıza hizmet vereceğiz, rabbim utandırmasın inşallah” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817