banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ YEŞİL SİYAHA BÜRÜNDÜ

Körfez Belediyesi, Kocaelispor’un hak ettiği şampiyonluğa kavuşması sonrasında kenti yeşil-siyah bayraklarla donattı. Belediye binasına dev 20 metrelik bayrak asılırken, üzerinde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün, “Şampiyon Kocaelispor’a Süper Lig yolunda başarılar dilerim” mesajı yer aldı.

BAYRAKLARLA SÜSLENDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın mesajının yer aldığı bayraklarla birlikte kentin dört bir yanına Kocaelispor bayrakları asılırken, Körfez Belediyesi tarafından da belediye binasına, Sarnıç Han gibi dev projelerin dış cephelerine ve kentin en işlek noktaları bayraklarla süslendi.

TÜM İMKANLARIMIZLA YANINDAYIZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kocaelispor hak ettiği Süper Lig’e kavuşacağına gönülden inanıyorum. Göreve geldiğimizde her zaman Kocaelispor’un yanında olacağımızı belirttik. Tesislerimizi tüm imkanlarıyla Kocaelispor’umuzun hizmetine açtık. Eminim beklenen ve özlenen günlere de en kısa sürede kavuşacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751