KÖRFEZ YUKARI HEREKE'DE AVLANIRKEN ÖLDÜ!
 45 yaşındaki Vuslat Suar ve beraberindeki 4 iş arkadaşı dün Körfez Yukarı Hereke’deki ormanlık alanda avlanmaya çıktı. Suar, avlandığı esnada bir anda fenalaşması sonucu arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Suar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği düşünülen Suar’ın ölümü savcılık tarafından şüpheli bulundu. Suar’ın cansız bedeni otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ayrıca Suar’ın ölümü esnasında yanında bulunan arkadaşlarının da ifadeleri alındı.

 

ARKADAŞLARI YASA BOĞULDU

Gebze’de bir fabrikada çalışan, evli ve 2 çocuk babası Vuslat Suar’ın ölüm haberini alan yakınları ve çalışma arkadaşları yasa boğuldu. Suar’ın cenaze ikindi namazını müteakip Körfez ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817