KÖRFEZ YÜZMEDE GURURLU
 Sporun Başkenti ‘Körfez’

Körfez Belediyesi, Çamlıtepe’de bulunan Spor Kompleksinde gerçekleştirilen törende açılış konuşmasını yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’i sporu başkenti yapmak için desteklerinin devam edeceğini ifade ederken, “İlçemizde her gencimiz bir spor dalı ile uğraşabilecek olanaklara sahip olması büyük önem verdiğimiz ve yoğun çalışmalar yürüttüğümüz bir konudur. Gençlerin sporun her branşında çalışmalarını yapabilecekleri spor tesisleri oluşturuyoruz. İlçemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcularımızı Körfez’de yetiştireceğiz. Ülkemizi ve ilçemizi uluslararası müsabakalarda temsil edecek gençleri destekleyerek milli sporcular yetiştirmeyi arzu ediyoruz. Hem çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda yüzme öğrenmesini sağlıyoruz hem de gelecekte Türk sporuna başarılar kazandıracak yeteneklerin ortaya çıkması için çaba harcıyoruz.Bugünde amatör yüzücülerimizingerçekleştirilen yarışmalarda ilçemiz ve belediyemiz adına lisanslı olarak katılımları ve gösterdikleri başarılar nedeniyle madalya törenini gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz tarafından kurulmuş Gençlerbirliği Kulüp adınalisanslı olarak ilçemiz adına ulusal müsabakalara katılması için desteklerimiz devam edecek. " dedi. 

Veliler Çocuklarıyla Gurur Duydu

Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Derince İlçe Emniyet Müdürü Atilla Can, Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Yüksel Özdemir, belediye meclis üyeleri yüzücülerin madalya ve sertifikalarını vererek, fotoğraf çektirdi.Sporcuların madalya töreni sırasında heyecanlanan ve inanılmaz mutlu olan minikler velilerin sıkı alkışları ile coştu. Madalya töreninden sonra havuzda madalyalarını ve lisanslı yüzücü olmanın keyfini yaşayan miniklerin mutluluğu ailelerin gözünden okundu.

Üçüncü kademe antrenörler eşliğinde eğitim alan yüzücüler, program sonunda havuzda görsel şov gerçekleştirdiler.

 

 

Onlar Artık Sertifikalı

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Kulüp lisanslı 11-13 yaş arası madalya ve sertifika alan yüzücüler;

Beyzanur Yurt, Şeymanur Yurt, Hüseyin Kıvanç Eranil, Asel Berna Çelik, Ali Eren Türkkölesi, Aybüke Zeynep Ardan, Alpar Tanrısever, Betül Miray Ayvaz, Dadaşhan Uray, Beyza Basgan, Emre Kaan Can, Beyza Ünlü, Görkem Demirer, Beyzanur Demir, Kayhan Tan Tuğut, Ecenur Bostan, Ömer Özsoy, Edanur Kars, Samet Şahin, Elif Erva Ataseven, Yağız Emre Türk, İrem Naz Menemenci, Yakup Eryarsoy, Nisa Döğer, Yasin Karasakal, Nur Banu Akova, Yiğit Ebrar Çelik, Özge Özmen, Rabia Atar, Rümeysa Akbulut, Sıla Korucuoğlu, Şevval Sarı, Şevval Ayazlar, Vediha Sena Türkünoğlu, Zeynep Çamlıca

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817