banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ ZABITASI DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 Hafriyat Araçları Sıkı Denetim Altında

Körfez Belediyesi Zabıta Trafik Ekipleri, hafriyat araçlarının kullanacağı güzergâhlar dışına çıkan hafriyat taşıyan kamyonlara geçit vermiyor. İlçede hafriyat taşıyan kamyonların, belirlenen güzergâhın dışına çıktığı yönünde gelen talepler üzerine, Körfez Belediyesi Zabıta Trafik Ekipleri, hafriyat çalışması yapan firmalara ait ağır tonajlı kamyonları durdurarak denetimlerde bulunuyor.

Halkın Sağlığı En Ön Planda Tutuluyor

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşan ramazan ayı öncesi ilçede gıda üretimi ve satışının yapıldığı işletmelerde, işletmelerin genel temizliği, hijyen kurallarına uygunluğunu, gıdaların üretim ve son kullanma tarihleri, gıda maddelerinin muhafazası, depolanması, ürün etiketlerinin kontrolü, işyeri açma ruhsatı ve çalışma ruhsatı, çalışan personelin kıyafetleri ve hijyen eğitim sertifikaları gibi konularda denetim ve kontroller de bulundu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751