banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ ZABITASINA HİZMET İÇİ EĞİTİM
 Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan tüm personel, Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya öncülüğünde bir toplantı gerçekleştirdi. Körfez Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda iş güvenliği konusu üzerinde duruldu. Geniş bir çalışma alanına sahip Zabıta personellerinin dışarıda karşılaşacakları olağan sorunlar ve bu sorunlar karşısında alacakları önlemler değerlendirildi.

Önceliğimiz Çalışan Personelimizin Sağlığı Ve Güvenliğidir

Belediye Başkanı İsmail Baran’ında katıldığı toplantıda Başkan Baran, Körfez Belediyesi olarak önceliğimiz çalışan personelimizin sağlığı ve güvenliğidir. Bir tek personelimizin burnunun kanamasına müsaade etmeyiz. Dolayısıyla işçi sağlığı, iş güvenliği ve bu alanda verilen eğitimleri önemsiyoruz” diye konuştu. Başkan Baran, Zabıta personelinin Körfez genelinde yürüttüğü başarılı çalışmalara da değinerek, “Sizler halkımızın her türlü ihtiyaçlarına karşılık veren bir birimsiniz. 7/24 saat hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda zabıta personelimize önemli görevler düşmektedir. Halka hizmet yolunda özverili çalışmalarınızdan dolayı zabıta teşkilatımıza, trafik atölyemizde ve acil müdahale ekibimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İş Sağlığı ve Güvenliği, Güvenli Yaşam ve İletişim Teknikleri Anlatıldı

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın konuşmalarının ardından Zabıta çalışanları iş kazaları ve meslek hastalıklarından korumak ve muhtemel yaşanabilecek iş kazalarına yönelik tedbirlerin alınması amacıyla “İş Sağlığı ve Güvenliği”, rahat ve güvenli bir iş yeri ortamı sağlanabilmesi için “Güvenli Yaşam” çalışma ortamlarındaki kurumsal ve kişisel iletişimi güçlendirmek için “İletişim teknikleri” ve iş alanlarında yaşanabilecek tehlikelerde zabıta çalışanları uzmanlar tarafından bilinçlendirildi.

2015 Yılının Değerlendirmesi Yapıldı

Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya ise, zabıta personeline 2015 yılı değerlendirmesini yaparak 2016 yılı performans hazırlık raporunu çalışanlara slayt eşliğinde sundu. Gökkaya, “Sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmemiz adına düzenlediğimiz bu toplantının bir diğer amacı ise sizlerle birlikte kendi kendimizi değerlendirmektir. Yoğun, tempolu ve başarılı bir yılı geride bırakıyoruz. Kurduğumuz acil müdahale timi şimdiye kadar Körfez’in her noktasına ulaştı ve talepleri yerine getirdi. Bu kutlu görevlerde canla başla çalışan bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751