Körfez’de 2 Bin Kişi Birarada İftar Yaptı

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın, bütün körfezlileri kucaklamak amacıyla başlatmış olduğu mahallelerde iftar programlarının sonuncusunu Tütünçiftlik sahilinde gerçekleştirildi. Tütünçiftlik sahilinde verilen ve Başkan Yunus Pehlivan ile eşi Ayşe Pehlivan’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine;Ak Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Habib Aşı, belediye başkan yardımcıları Mehmet Şendoğan, Selattin Kabadayıoğlu, İsa Taş, belediye meclisi üyeleri, Yarpaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İsmail Baran, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran, vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık iki bin kişinin bir arada iftar yaptığı program dualarla başladı. Tasavvuf Musikisi dinletisi ile devam eden programda sema gösterisi büyük ilgi gördü. Birlikte açılan oruçtan sonra vatandaşlarla yapılan sohbetler geç saatlere kadar devam etti. Organizasyonların ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Yunus Pehlivan yaptığı açıklamada, “Körfez paylaşmanın huzurunu yaşıyor. Ramazan ayının güzelliklerini Körfez’in tüm mahallerinde yaşadık.10 ayrı mahallede kurduğumuz iftar sofrası ile tüm Körfez halkı ile birlikte iftar açma fırsatı bulduk. Programlarımızın geniş katılımlı oluşu sevindirici, ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile karşılamaya hazırlandığımız Mübarek Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa; saadet, barış ve esenlik getirmesini dilerim” dedi.
Körfezde 2 dönem üst üste seçilerek tarih yazan Başkan Pehlivan'ın iftarına Körfez Halkı adeta akın etti.
Masaları tek tek dolaşarak hoşgeldiniz diyen başkan Pehlivan, halkımıza  uzun yıllar daha hizmet edeceğiz dedi.


İftara katılan Körfez halkı başkan Pehlivan'a sevgi gösterisinde bulundu


Körfez halkı başkan Pehlivan'dan çok memnun olduklarını söylediler


 mmisafirlere Semazen gösterileri yapıldı


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817