Körfez’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenle Kutlandı

KÖRFEZ TÖREN ALANINDAYDI

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Körfez’de de yapılan törenle kutlandı. Körfez Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Vali Yardımcısı ayrıca Körfez Kaymakam Vekili Ahmet Büyükçelik, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Garnizon Komutanı Üsteğmen Gökhan Güllüoğlu, Körfez İlçe Jandarma Komutanı Bahadır Durgut, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra siyasi partilerin başkan ve üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Hava Muhabere Üst Çavuş Yunus Murat Soy Mazlumo, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tören, Petkim Ortaokulu Öğrencilerinin okuduğu şiirler sonrası kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı töreninde Belediye Başkanı İsmail Baran, “Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyoruz. İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817