banner2779
banner2752
banner2750

Körfez'de 6 Bin Çöp Konteynırı Dezenfekte Edildi
Ekipler son 1 ayda 6 bin çöp konteynırını dezenfekte etti


Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, koronovirüsle mücadele kapsamında ilçe genelindeki çöp konteynırlarını dezenfekte ediyor. Hazırlanan takvim kapsamında mahalle mahalle ilaçlama çalışmalarını yürüten Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Fatih Mahallesi ve Güney Mahallesi’ndeki çöp konteynırlarında dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Fatih Mahallesi’nde bulunan çöp konteynırlarını dezenfekte eden ekipler, vatandaşlara da konuyla ilgili olarak bilgi verdi. Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, virüsle mücadele kapsamında ilk günden bu yana yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “İlçe genelindeki 6 bin çöp konteynırını dezenfekte ettik” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751