banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ’DE 61 OKULA SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Ulubey Ortaokulu’ndaki malzeme teslim törenine Başkan İsmail Baran da katıldı

Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki okullara verilen spor malzemesi desteği devam ediyor. 2017 yılında 56 okula verilen spor malzemesi desteği kapsamında bu yıl 61 okula malzeme desteği veriliyor.  61 okula verilecek destek kapsamında; 2 bin 100 adet basketbol topu, bin 200 futbol topu ve bin voleybol topu dağıtılacak. Dağıtım ilk olarak Çamlıtepe’de bulunan Uluğbey Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

ÇOCUKLARLA OYNADI

Spor malzemesi dağıtım törenine; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da katıldı. Top dağıtım töreni öncesinde okul bahçesinde oynayan çocuklara katılan Başkan İsmail Baran, onlarla birlikte voleybol maçı yaptı. Çocukların sevgi gösterileri altında topları dağıtan Başkan İsmail Baran, “Her projeden keyif alıyor, mutluluk duyuyoruz ama eğitime ve gençliğe verdiğimiz hizmetten ayrı bir onur duyuyoruz” dedi.

EN KEYİF VEREN HİZMET

Sporu tabana yaymak, bu çalışmanın da temelinden başlamak üzere dört yılı aşkın süredir ilçemizde bulunan okullarımızın spor malzemesi ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diyen Başkan İsmail Baran, “Uluğbey Ortaokulu ile malzeme dağıtımına başladık. Arkadaşlarımız sırasıyla tüm okullarımıza dağıtımlarını yapacaklar” dedi. Okul Müdürü Selami Bilgicü de Başkan Baran’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826