banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de açılışı yapılan A’dan Z’ye Kahve Dünyası’na siyasi akını oldu

Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin ve esnaf olan ortağı Ahmet Dursun ile birlikte, Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi Çiğdem Sokak’ta açtığı, ‘’A’dan Z’ye ‘’ adlı iş yerinin açılış törenine kalabalık sayıda siyasetçi akını oldu. Siyasi partilerin ilçe başkanları, yönetimleri ve adayları ile aday adaylarının katıldığı açılış töreninde, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ilçe protokolü de yer aldı ve 10 makasla kurdele kesildi.

Saffet ve Akar’a ilgi

Açılış nedeniyle iş yerine gelen konuklar ve siyasiler arasında en çok ilgiyi CHP Kocaeli Milletvekili ve adayı Haydar Akar ile MHP Kocaeli Milletvekili adayı Saffet Sancaklı gördü. Haydar Akar, İlçe yönetimi ile geldiği anda çevresini meraklı gurup sardı ve seçimle, meclisle ilgili konularda konuşmaya çalıştılar. Saffet Sancaklı’da iş yerine ilçe yönetimi ve kadın kolları ile geldi ve çevresi bir anda hayran kitlesiyle doldu. Özellikle bayanlar, Sancaklı ile sohbet edip, resim çektirmek için sıraya girerken, en çok ilgiyi gören aday Sancaklı oldu.

Siyasi akını

Açılışı yapılan A’dan Z’ye Kahve Dünyası’nın törenine, Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, KTO Başkanı Mustafa Efe, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Esnaf ve sanatkarlar Odası başkanı Yahya Öztürk, İzmit Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kockid Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, Karadenizliler Körfez Şube Başkanı Hasan yazıcı, AKP İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetimi ile aday ve aday adayları, CHP İlçe Başkanı Tuğman Kayalı ve yönetimi ile adayları, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile yönetimi ve adayları, Saadet Partisi İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve yönetimi ile adayları, DP İlçe Başkanı Sedat Uyanık, HDP İlçe Yönetimi ve adayı İbrahim Ergin, partilerin kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile Belediye Meclis Üyeleri, iş adamları ve konuklar katıldılar.

10 kişiye makas verilerek yaklaşık 5 metrelik kurdele kesimi yapılan açılış duasını İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan ve hayırlı olsun konuşmasını da Körfez Kaymakamı Can yaptı.

Hizmete resmen başlayan A’dan Z’ye Kahve Dünyası, havuz başı oturma alanları, terası ile ilçede eksikliği duyulan hizmet alanını dolduracak iş yerlerinden biri oldu. 10 kişilik personel ile hizmet verecek olan iş yerinde sabah kahvaltıları, öğlen atıştırmaları ve toplu davetler düzenlenecek. İş yerinde hafta sonları da açık büfe kahvaltı yapma imkanı sağlanacak.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751