KÖRFEZ’DE AĞIZLAR OSMANLI ŞERBETİYLE TATLANIYOR
 Osmanlı Şerbeti Büyük İlgi Gördü

Körfez Belediyesi, 11 ayın Sultanı Ramazan'da geleneksel hale getirdiği Ramazan Şenliklerine dolu dolu devam ediyor. Osmanlı kültüründen ve mutfağından kalma Osmanlı Şerbetini vatandaşa sunan Körfez Belediyesi, teravih namazı sonrası camilerde vatandaşlara Osmanlı Şerbetini tattırıyor. Belirlenen programlar dahilinde farklı camilerde dağıtılan şerbet, büyük küçük herkesin ilgisini çekiyor.

Vatandaşlar Osmanlı Şerbetini Doya Doya İçtiler

Teravih namazından çıkan vatandaşlar cami önünde belediye personeli tarafından ücretsiz olarak dağıtılan Ramazan şerbetinden tadan vatandaşlar yapılan uygulamadan bir hayli memnun kaldılar. Geleneksel Osmanlı kıyafeti ve özel şerbetlikle dağıtılan bu güzel etkinlikte vatandaşlar Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkürlerini yetkililer aracılığı ile ilettiler. Farklı camilerde dağıtılan Osmanlı Şerbetine çocuklar yoğun ilgi gösterirken, büyükler de eski adetlerini tekrar yaşamanın mutluluğunu yaşadılar.

Osmanlı Şerbeti sadece teravih namazı sonrası camilerde dağıtılmakla kalmadı, vatandaşa hafta içi her gün ikram edilen İkram Çeşmelerinden de aktı. Ramazanın hazzının yaşandığı Körfez’de vatandaşlar afiyetle şerbetleri yudumladı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817