Körfez’de Aile İçi İletişim Semineri Düzenlendi
 Körfez Belediyesi ve Körfez Müftülüğü işbirliği düzenlenen “Çocuğun Gelişiminde Ailenin Rolü'' konulu seminer Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın verdiği seminere Körfez halkı yoğun ilgi gösterdi. Aile içi eğitimlere verdiği önem ile birlikte Körfez’de birçok seminer düzenleyen Körfez Belediyesi, bu kapsamda Körfez Müftülüğü ile birlikte ''Çocuğun Gelişiminde Ailenin Rolü'' konu bir seminer düzenledi.

Seminere İlgi Üst Seviyedeydi

Körfez halkının yanı sıra düzenlenen seminere Körfez’in ileri gelen isimleri de büyük ilgi gösterdi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş düzenlenen seminere katıldı.

Birçok Önemli Konunun Altı Çizildi

Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan “Çocuğun Gelişiminde Ailenin Rolü” seminerinde günümüz ailelerinin şu anki yaşadığı sıkıntılar çarpıcı örneklerle ortaya konuldu. Günümüz gençliğini bekleyen sıkıntılar, anne baba olarak doğru bildiğimiz fakat aslında çok yanlış olan davranış ve tutumlar, aile içi iletişim de dikkat edilmesi gereken hususlar, sevgi ve saygının olmadığı ailelerden oluşan toplumlardaki buhranlar ve buna benzer daha birçok konu Sıtkı Aslanhan tarafından Körfez halkına anlatıldı.

Semineri Körfezliler Can Kulağıyla Dinlediler

Çeşitli uyarılarında yapıldığı seminerde Sıtkı Aslanhan, sarılmayı ne kadar biliyoruz? Yıllarca birlikte çalıştığınız arkadaşlarınıza hiç sarıldınız mı? Ya da Seni Seviyorum arkadaşım dediniz mi? Gibi uyarılarda bulunan Sıtkı Aslanhan konu üzerinde duygusal bir anısını salondaki dinleyicilere aktardı. Duygusal anların yaşandığı seminerde Körfezliler Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ı not alarak can kulağı ile dinlediler.

Lise öğrencilerine yönelik Başarı ve Motivasyon konu başlıklarına da değinen Sıtkı Aslanhan üzerinde durduğu konular, mutlu aile için atılacak adımlar, öğrencilerimizin hedef seçmedeki yanlışlıkları vurgu yaparak Körfezlilere anlattı.

Programın sonunda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Sıtkı Aslanhan’ı vermiş olduğu anlamlı ve yararlı semineri dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Baran, günün anısına Sıtkı Aslanhan’a Körfez’in simgesi olan Kiraz Plaketi ve çiçek takdim etti.Sıtkı Aslanhan salonda vatandaşlarla birlikte çeşitli sohbetler gerçekleştirirken okuyucularına da ayrıca kitap imzaladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817