KÖRFEZ’DE ALÇIK VE EKİBİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’ un yanı sıra, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş’ın konuk olduğu programa; AK Parti Kocaeli İl  Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Milletvekilleri Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Radiye  Sezer Katırcıoğlu, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yöneticileri ile İlçe Gençlik Kolları katılım gösterdi.

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkan’ı Kadir Alçık’a Şahsı ve ekibinin verimli çalışmalarından dolayı hediye takdim etti.

Program sonrası ALÇIK, “Kocaeli Gençlik Kolları tarafından “Yeni Bir Kuşak Yetişiyor”  başlığı altında düzenlenen 10. Gençlik Danışma Meclisimizi, Başbakan Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımıyla düzenledik. Kurtulmuş’un takdim ettiği hediyeyi teşkilatım ve ekibim  adına kabul ettim. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, davamızda, ALLAH yar ve Yardımcımız olsun.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817