Körfez’de alkollü şahıs Terör estirdi

Olaya, tehdit edilen şahsın yakınları da karışınca cadde ana-baba gününe döndü. Polis, bıçaklı şahsı güçlükle kontrol altına alarak kavgada kan akmasını engelledi.

Alınan bilgi ve iddialara göre, saat 22.00 sıralarında yaşanan olayda, ismi öğrenilemeyen ve alkollü olduğu iddia edilen bir kişi, elindeki bıçakla insanları tehdit etmeye başladı. Bu sırada, kendisine bıçakla saldırılan bir kişi de yakındaki otobüs firmasına ait işyerine girerek kurtuldu.

Caddedeki saldırı bir süre daha devam ederken, olay yerine gelen polis, zorlu bir çabadan sonra saldırganı yakaladı. Olay yerine işyerine sığınan şahsın yakınlarının da gelmesiyle gerginlik bir süre daha devam etti. Taraflar ifadelerinin alınması için karakola götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817