Körfez’de Alo Moloz Hattı Kuruluyor

Körfez Belediye Meclisi, Mehmet Ali Tosun, Hüseyin Tunç, Aslan Yazıcı ve Cemil İpşir’in izinli olduğu oturumda meclise verilen 3 önerge ile birlikte 10 maddeyi görüşerek karara bağlamış oldu. Toplantıda, imar değişikliklerinin yanı sıra Pazar yerleri yönetmeliği iptali oy birliği ile kabul edildi. Meclis toplantısında, Körfez Belediyesi Emir Yasakları Uygulama Yönetmeliği ile Kayıp ve Buluntu Eşya Yönetmeliği, Çevre ve Sağlık Komisyonu raporu okunarak oybirliği ile kabul edildi.

Körfez’de Alo Moloz Hattı Kuruluyor

Körfez’de özellikle son zamanlarda artan molozlarla ilgili sorulan soruya cevap veren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “Alo Moloz hattını kuruyoruz. Bunu çeşitli yollarla vatandaşımıza duyuracağız. Vatandaşımızın belli oranlardaki hafriyatlarını sistemli bir şekilde alacağız. Fakat vatandaşımızın bu konuda biraz daha hassas olmalarını istiyorum. Tadilat yapıp çıkan inşat atıklarını boş arsalara atıp, eski çekyatı çıkarıp kapının önüne atıp gelsin belediye alsın, vb. Belediyelerin hafriyat kaldırma gibi bir zorunluluğu yok. Ama biz vatandaşımıza yardımcı olmak adına, temiz çevre için bu işe bir sistem getiriyoruz. Halkımızdan da üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini istiyorum” diye konuştu.

Meclis toplantısında Gündemin son maddesinin görüşülmesinin ardından Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, 03 Eylül 2012 Pazartesi saat 16.00'de toplanmak üzere meclis oturumunu kapattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817