KÖRFEZ’DE ANLAŞMA TAMAM
 Personel Yemekte Buluştu

Gerçekleştirilen programa Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’ın yanı sıra Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Belediye İş Sendikası Eğitim, Basın- Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Belediye-iş Kocaeli Sendika Temsilci Osman Şar, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem katıldı.Her yıl geleneksel olarak düzenlenen personel yemeğinde belediye çalışanları ile buluşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, çalışanlara seslenerek yapılan %11 zam hakkında çeşitli bilgiler aktardı.

%11 Zam Çalışanların Yüzünü Güldürdü                        

Kadroda bulunan işçilerin taban yevmiyelerinde iyileştirme ve TÜFE oranında artış yapıldığı ve her iki taraf arasında anlaşmaya varıldığı bildirildi. 3 yılı kapsayan Körfez Belediyesi kadrolu işçileri ilgilendiren %11 ücret zammı 107 belediye çalışanının yüzünü güldürdü. İmza töreninde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, geçen ilk hizmet yılında çalışanın hakkını gözettiklerini belirterek, sözleşmenin belediyede bünyesinde çalışan işçilere hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Baran, “Çalışanlarımıza hayırlı, Uğurlu Olmasını Diliyorum”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye İş Sendikası Eğitim, Basın- Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Belediye-iş Kocaeli Sendika Temsilci Osman Şar’ın karşılıklı olarak attıkları imza sonrası Belediye Başkanı İsmail Baran sözleşme sonunda yaptığı açıklamada, “Sendika ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bu yıl da çalışanlarımızın hakkını vermeye gayret ettik. Bugün de attığımız imza ile çalışanlarımızı yine sevindirdik. Attığımız imzanın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.






Belediye-iş Kocaeli Sendika Temsilci Osman Şar Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'a plaket takdim etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817