Körfez'de Anne Dehşeti!

Körfez Kent’te ikamet eden ve cinnet geçiren anne önce çocuklarını bıçakladı ardından canına kıydı.


Körfez
`de cinnet geçiren anne iki çocuğunun boğazını kesti.


Çocuklarını o halde gören cinnet geçiren anne bıçağı kalbine sapladı. Çocukların yaralandığı olayda cinnet geçiren anne hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre Körfez Kent 2 .Etap ta ikamet eden Fatma Yılmaz adlı bir kadın gece 03.00 saatlerinde cinnet geçirdi. Eline bıçağı alan Fatma Yılmaz iki kızının boğazlarını kesti. Kızlarının kanlar içinde yerde kalırken Fatma Yılmaz bıçağı kendi kalbine sapladı. 


Anne öldü, Kızın biri Ağır yaralı
Annesinin bıçak darbelerinden yaralı kurtulan evin büyük kızı B.Y(17) telefonla babasına haber verdi.  Astsubay Emeklisi olan fakat emekli olduktan sonra Özel güvenlik görevlisi olarak çalışan  baba hızla eve geldi. Evde gördüğü korkunç manzara sonrası hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Fatma Yılmazı Derince Sopalı Hastanesine kaldırdı. Anne çok kan kaybettiğ için kurtarılamadı. 


Annesinin bıçak darbelerinden yaralı kurtulan Y.Ö.U (11) ve B.Y.de Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Y.Ö. yoğun bakımda tedavi altına alınırken sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çağlı soruşturma başlatıldı.




Körfez İlçesi'nde psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen 36 yaşındaki Fatma Yılmaz, geçirdiği cinnet sonucu iki çocuğunu boğazlarından keserek yaraladı, ardından bıçağı kendi kalbine sapladı. Fatma Yılmaz hayatını kaybederken, yaralı 2 çocuk Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.



Korkunç olay Körfezkent ikinci etapdaki bu dairede gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817