banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de anneler  çok memnun

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, annelerin en büyük isteklerinden biri olan ‘Bebek Bakım Odaları’ için çalışma başlatılması talimatı vermişti. Ekipler çalışmaları tamamladı ve ilk etapta Tütünçiftlik sahil, Yarımca sahil ve Hereke Zabıta birimi yanına 3 adet Bebek Bakım Odası koyuldu.


HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Bebek bakım odaları, annelerin ve bebeklerin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri şekilde tasarlandı. Odalara, bebek bezlerinin atıldığı kokuları engelleyen hijyenik çöp kovası, alt değiştirme masası ve minderi koyuldu. Duvarlar ise antibakteriyel boya ile boyandı.


KOLAYLIK SAĞLIYOR

Yeni bebek odalarını oldukça beğenen anneler bu hizmetin çok gerekli olduğunu belirtti.

Bu hizmetin kendileri için büyük rahatlık sağladığını söyleyen anneler, bu odalarda bebeklerinin bakımını kolaylıkla yaptıklarını ifade ediyorlar. Yaz aylarında sahillerdeki insan sayısı düşünüldüğünde, ilginin daha da artabileceği ifade edildi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751