banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de Araç Filosuna 2 milyonluk Takviye
 Körfez Belediyesi, çevre temizliği, çöp toplama, asfalt işlerinde kullanılan araç filosunu takviye etti. Yaklaşık iki milyon liraya alınan 7 araç ve yol çizme makinası hizmete alındı.

 

Körfez Belediyesi hizmet üretmekte kullanılan filosunu son derece modern araçlarla takviye etti. 20 mahalleden oluşan ve geniş bir alanda hizmet veren Körfez Belediyesi, çalışmalar  için 2 adet süpürme aracı, 2 adet çöp toplama kamyonu, 3 damperli kamyon, 1 adet moloz toplama kamyonu ile bir adet yol çizme aracı alındı.

 

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından teslim alınan araçlar hizmete başladı. Araç filosuna yaklaşık iki milyon liralık daha takviye yaptıklarını vurgulayan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, “Hizmet yelpazemiz geniş. Çevreye yapılan yatırımları önemsiyoruz. Özellikle çevre temizliği ve çöp toplama konusunda aldığımız araçlar hizmetlerin daha verimli hale gelmesinde büyük katkılar sağlayacak.” dedi.  Araç filosunda kar küreme aracı, freze aracı gibi makinalara sahip ender belediye olduklarının altını çizen Pehlivan hizmet kalitesinin artırılması için personel eğitiminin yanı sıra araç takviyelerini de sürekli yapledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751