KÖRFEZ’DE ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Havaların Isınmasıyla Birlikte Çalışmalar Başladı

Körfez’de asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan, yıpranan yollara yeniden asfalt serildiğini belirttiler. Havaların ısınmasıyla birlikte kentin muhtelif bölgelerinde asfalt bakım, onarım ve serim çalışmaları yapan Körfez Belediyesi, bu çerçevede Hereke bölgesinde önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Yukarı Hereke, Kışladüzü ve Küllük mevkiinde bakım-onarım çalışmalarının yanı sıra Yeşil Pınar Sokağı baştan aşağıya sıcak asfaltla kapladı.

Asfalt Bakım, Onarım Ve Serim Çalışmaları Yapıldı

Havaların ısınması ile birlikte Körfez’de asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarının süratle yapıldığını belirten yetkililer, belirli programlar dahilinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirttiler. Çalışmalar sırasında yol ve trafik emniyetine önem verdiklerini belirten yetkililer, asfalt kaplaması yapılan yollarda bulunan yağmur suyu ızgaraları ve kanalizasyon baca kapaklarının asfalt seviyesine getirildikten sonra asfaltın atıldığını ifade ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817