banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ'DE ASFALT ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR
 Yürüttüğü birbirinden başarılı proje ve uygulamalarla bölgenin çehresini değiştiren Körfez Belediyesi, yapılan çalışmalarla vatandaşlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Özellikle Fen İşleri Müdürlüğü’nün, titiz çalışmaları ile bölge yollarına uygulanan asfaltlama çalışmaları Atalar Mahallesinde devam ediyor.

Körfez’de Asfaltlanmayacak Yol Kalmayacak

Göreve geldiği günden bugüne Körfez’in yollarına tonlarca asfalt serimi gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de asfaltlanmayacak yol kalmayacak dedi. Yolları daha modern, konforlu ve güvenli hale getirmek için yoğun bir şekilde çalışmalara devam eden Körfez Belediyesi Güney Mahallesinde yaptığı asfalt ve kaldırım düzenlemesiyle adeta bölgenin çehresini değiştirdi.

2 Bin Ton Asfalt

Üst yapıda birçok cadde, sokak, yol ve kaldırımlardaki çalışmalar tamamlanıp ulaşıma açılırken kalan bölümlerde ise çalışmalar aralıksız sürüyor. Gerçekleştirilen asfalt serim çalışmaları ile rekor seviyelere ulaşan Körfez Belediyesi, sürdürdüğü asfalt seferberliğini sürdürüyor. Atalar mahallesinde gerçekleşen çalışmalarda bölgeye 2 bin ton asfalt atılacak. Çalışmalardan memnun olan bölge sakinleri belediye ekiplerine büyük ilgi gösterdi. Sıcak yaz günlerinde hummalı bir şekilde çalışan belediye ekiplerine bölge halkı soğuk su getirerek çalışmalarında başarıları temennilerinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826