banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ'DE ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
 Kaldırım Çalışmaları Tamamlandı

Körfez’in dört bir tarafında asfalt yenileme çalışmalarını hızla sürdüren Körfez Belediyesi, kentin çekim merkezi olan İlimtepe bölgesinde cadde ve sokakları sil baştan yeniliyor. 1. Etap ve çevresinde gerçekleşen çalışmalarda belediye ekipleri asfalt serimi yapılmadan önce sokağın kaldırım yenileme çalışmalarını tamamladı. Dekoratif kaldırım yaparak caddeyi bam başka bir görünüme kavuşturacak olan Körfez Belediyesi asfalt kazıma işlemlerine başladı.

1. Etap bölgesi Sil Baştan Yenileniyor

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmayla, 1. Etap bölgesinde yıpranan asfalt, trimer ile kazınıyor, yeni baştan asfalt serim çalışmaları kapsamında yeni sıcak asfalt tabakasının serimine geçiliyor. Bir taraftan asfalt kazıma işlemleri devam ederken, bir taraftan da asfalt serim çalışmasının sürdüğünü, asfalt tabakasının serilmeye başlandığını kaydeden yetkililer, asfalt yenileme çalışması sırasında 1. Etap önünde yolun kısmi olarak trafiğe kapandığını belirttiler. Yetkililer, çalışmaların süratle tamamlanabilmesi için çalışmaların vardiyalı bir şekilde yapıldığını ifade ettiler.

460 Ton Sıcak Asfalt

Her yıl asfalt serim çalışmalarında yeni rekorlara imza atan Körfez Belediyesi, kentin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar her mahalleye hizmet götürüyor. Bu kapsamda İlimtepe 1. Etap çalışmalarında 460 ton sıcak asfalt serildi. Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan çalışmalar tamamlandığında bölgenin yol ve kaldırımlarının çok daha sağlam ve modern bir hale getirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751