banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez’de Asfaltlama Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
 Kış sezonunun açılmasıyla birlikte Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Körfez’in Cadde, sokak ve mahallelerinde asfalt çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Çalışmalar Titizlikle Sürdürülüyor

Çamlıtepe mahallesi, Kocatepe caddesi ve Fatih mahallesi Evrensel sokakta asfalt serim çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, Körfez’i güzelleştirmeye ve değiştirmeye devam ediyor. Oluşturulan profesyonel ekiplerce yürütülen çalışmalar bölge sakinlerini mağdur etmeden çalışmalarını titizlikle sürdürülüyor.

Körfez Prestij Kazanıyor

Ekiplerin çalışma yaptığı noktalarda ilk olarak eski asfaltı freze ile kazılıyor, bunun ardından caddeye yeni asfalt serilimi yapılıyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın en çok dikkat ettiği hususlardan birisi de şehir estetiği. Kentin estetiğini bozmadan ve her çalışmada modern projeler üretip Körfeze estetik kazandırmaya devam ediyor. Asfalt çalışmasını şehir estetiğine uygun olarak yapan belediye ekipleri Körfezin mahallelerine prestij kazandırıyor.

Çalışmalar Takdirle Karşılanıyor

Körfezin yollarının kaliteli olması kentin kalitesini ortaya koyuyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren “Yol Medeniyettir” diyen Belediye Başkanı İsmail Baran, kısa sürede Kışladüzü Mahallesi ve Tütünçiftlik’te imara yeni açılan yolun oluşturulması için çalışma başlatmıştı. Aynı şekilde oluşan kötü hava koşulları sonucu eskiyen ve yıpranan yolların bakım ve onarım çalışmalarına da ara vermeden aynı gün içinde neticelendiren Başkan Baran halk tarafından takdirle karşılanıyor.

İş Makineleri Dur Durak Bilmiyor

Yapılan asfalt çalışmaları ile birçok ilçeye örnek olan Körfez Belediyesi yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça bahsettiriyor. İş Makinelerinin dur durak bilmediği Körfez’de yolları belli bir program dâhilinde bakım onarım ve asfalt serim çalışmaları ara vermeden yapılacak. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826