KÖRFEZ’DE AŞURE BEREKETİ

 Körfez Belediyesi tarafından Tütünçiftlik viyadük altında Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan yardımcısı İsa taş, Baran’ın eşi Bilge Baran ve İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan tarafından yaklaşık 3 bin kase aşure kısa zamanda vatandaşlara ikram edildi.

Başkan Baran:

 “Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesidir.” Paylaşmanın kudretini yaşadığımız Muharrem ayı vesilesiyle ilçe merkezinde vatandaşa aşure ikramında bulunan Körfez Belediyesi ,Körfez’in birlik ve beraberliğini pekiştirerek vatandaşların bir araya gelmesini sağlıyor. Bereket ve dayanışmanın hissedildiği aşure ikramı programında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Muharrem ayının dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu vurgulayarak, ‘aşure birçok çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan, çok lezzetli bir tatlıdır. Bu bizlere farklılıklarımızla beraber bir arada yaşama kültürünün lezzetini anımsatır. Bu yüzden bugünün anlamı çok değerlidir dedi. Hemşehrilerine aşure ikram eden Başkan Baran, her yıl yaptıkları aşure ikramında gördükleri ilgiden dolayı memnun olduklarını belirterek tüm ayların muharrem ayı gibi mübarek ve bereketli geçmesini temenni etti.


 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817