KÖRFEZ’DE ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
 Anma Törenine Katılım Üst Seviyedeydi

Körfez Kaymakamlığı tören alanında düzenlenen anma törenine, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Garnizon Komutanı Yarbay Savaş Erdoğan, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Jandarma Komutanı Üsteğmen Fikret Çetin Kale, Körfez Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Amirleri, Askeri Erkanlar,Öğrenciler ve çok sayıda Körfezli vatandaş katıldı.

Program Çeşitli Etkinliklerle Devam Etti

Körfez Kaymakamlığı çelengi, Belediye Başkanlığı Çelengi, Garnizon Komutanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na bırakılmasının ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenler çaldı ve saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde program devam etti. Programda Atatürk ile şiir, oratoryo dinletisi katılımcılara sunuldu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ndeki anma programı Atatürk’ün sevdiği şarkılar okundu. Günün anısına yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren okullara ve öğrencilere Körfez’li protokol üyeleri çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Baran, “Şükran Ve Rahmetle Anıyoruz”

Programın ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 77. yılında sonsuz minnet, şükran ve rahmetle andıklarını belirtti. Başkan Baran, “Bu gün ülkemizde hür, bağımsız ve huzur içinde yaşıyorsak, bunu kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz Şehit ve Gazilerimizin aileleri bizlerin en değerli emanetleridir. Türk milletinin istiklali ve istikbali uğruna yaptıkların için Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sonsuz minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhu şad, mekânın cennet olsun."




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817