banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ'DE BABASINI POMPALI TÜFEKLE VURDU

Körfez Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Yıldırımer Caddesi Numara 5’te meydana gelen olayda, babaannesinin evinde karşılaştığı babasıyla tartışan genç, av tüfeği ile babasını ağır yaraladı. Evin arka bahçesinde başlayan kavgadan sonra eve de ateş eden genç, babasını bacağından ve sırtından vurdu. Ağır yaralanan Muzaffer Tunç, ameliyata alındı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, ilk eşinden ayrılarak ikinci bir evlilik yapan ve yorgan dikimiyle uğraşan Muzaffer Tunç (49), saat 14.00 sıralarında yeni eşi ile birlikte hasta olan annesi Hatice Tunç’u görmeye geldi. Bu sırada, olaydan haberi olan ve ayrılık nedeniyle babasına kırgın olan Uğur Tunç (22), babaannesinin evine geldi. Burada babasıyla karşılaşan Uğur Tunç, bir süre evin arka bahçesinde Muzaaffer Tunç ile konuştu. Yakınlarının tahminine göre yaklaşık 4 yıl önce yaşanan ayrılık gündeme geldi ve tartışma kavgaya dönüştü. Uğur Tunç, hızla içeri girdi ve av tüfeğini alarak babasının üzerine ateş etmeye başladı. Babasını bahçede vuran Uğur Tunç, daha sonra da eve ateş etmeye başladı ve içerde bulunan babasının ikinci eşinin çıkmasını istedi.

Komşularının korkuyla bir şey yapamadığı Uğur Tunç, olay yerine gelen polsilere, tüfekle birlikte teslim oldu. Olay yerinde 6 adet boş kovan bulunurken, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alınan Muzaffer Tunç’un gece saat 02.30 sıralarında kurtarılamayarak vefat etti. Bekar olan ve aynı mahallede annesiyle oturan Uğur Tunç’un, Brisa’da sözleşmeli olarak çalıştığı ve askerden yeni geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751