Körfez’de Baltayla Yaralama

İddialara göre ağabey arabasından aldığı balta ile kardeşini karnından yaraladı.
Alınan bilgi ve iddialara göre olay akşam saatlerinde Hamit Kaplan Caddesi Çenedağ Caddesi’nde yaşandı. Almanya’dan gelen D. D. (41) ile Fransa’dan gelen A. H.D. (30) eski bir husumet nedeniyle kavga ettiler. İddialara göre aralarında daha öncesine dayalı olan tartışma nedeniyle uzun zamandır görüşmeyen A. H.D. eşi D. D. Ve kardeşi N.D. İle Çenedağ Caddesi’nde yürürken, otomobiliyle karşı taraftan gelen abi D. D. Yolda durdu ve aracından inerek A. H.D. ile tartışmaya başladı.
Tartışma sonrasında arabasına giden ve kısa sarı saplı bir balta ile geri dönen D. D. Kardeşi A. H. D. Karın boşluğuna sapladı. Karnından yaralanan şahıs kaçmaya çalışırken bu kez kız kardeşine saldıran D.D. İddialara göre onu da darp etti.
Boğuşma sırasında kardeşinin elinden baltayı almayı başaran yaralı A.H. D., D.D. Nin arabasının camını kırdı. Bu olay sonrasında arabasına binen Deniz D. Kardeşlerinin üzerine aracını sürdükten sonra hızla uzaklaştı.
Olay sonrasında yaralı olan A.H.D. ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi, altına alındı. Yakalanan D. D. Olayları hatırlamadığını, baltanın kendisine ait olduğunu ama yaralama olayını anımsamadığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817