banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirilecek

Körfez Belediyesi, ilçede ikamet eden YKS ve LGS’de derece elde eden öğrencileri ödüllendirecek. Konuyla ilgili olarak belediye meclisinde oy birliği ile alınan karar sonrasında; bu yıl derece elde eden öğrenciler de olmak üzere toplamda her yıl 90 öğrenciye derecelerine göre ödüller verilecek.

BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLECEK

Yüzdelik dilim sıralamasına göre; LGS’de birinci olan öğrenciye tam, ikinci olan öğrenciye yarım, üçüncü olan öğrenciye çeyrek altın verilecek. Yüzdelik dilim sıralamasına göre 4. olan öğrenciden itibaren ilk 50’ye giren öğrenciler de gram altın ile ödüllendirilecek.

90 ÖĞRENCİ ÖDÜLLENDİRİLECEK

YKS sınavı içinde; sözel, sayısal, eşit ağırlık ve yabancı dil bölümlerinin her birinde ayrı ayrı birinci olanlara tam altın, ikincilere yarım altın, üçüncülere çeyrek altın, 4-5-6-7-8-9 ve 10. Olan öğrencilere de gram altın verilecek. LGS ve YKS’de toplamda 90 öğrenci ödüllendirilecek. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınacak onaylı listeye göre yapılacak olan çalışmada başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi için Başkan Söğüt’e meclis tarafından oy birliği ile yetki verildi.

HAYIRLI OLSUN

Başkan Söğüt de konuyla ilgili açıklama yaparak, “Özellikle başarılı öğrencileri desteklemek, ödüllendirmek adına bunu gündeme getirdik. Artık inşallah bundan sonra başarılı öğrencilere hem LGS’ye girenler hem de YKS’ye giren öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. Başarıyı desteklemiş, teşvik ekmiş, ödüllendirmiş olacağız. Toplamda 130 bin TL’lik bütçe. Bu yıl derece elde eden öğrencilere de vereceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751