Körfez’de Basın Tartışıldı

Canbaz, “Gazetecileri aynı hükümetiniz gibi sürekli mahkemeye veriyorsunuz. Sorulan sorulara cevap vermek yerine niye mahkemeye veriyorsunuz, yarın sıra bize de mi gelecek?” dedi.

BAŞKAN SÖĞÜT : KİMSENİN KİMSEYE HAKARET ETME HAKKI YOK.!

GAZETECİLİK RANT KAPISI DEĞİLDİR. !

Buna cevap veren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, şahsına hakaret yapan kişilerin mecliste savunulmasına tepki göstererek, “Bu işi hakkıyla yapan gazetecilere her zaman saygımız var ve elimizden geldiğinde destekleriz. Ama bu işi gelir kapısı olarak görenler var ve bunlara da göz yumacak değiliz. Dün neysek bu gün de aynıyız, bir anda ne oldu da aleyhimizde yazılmaya, karalamalar yapılmaya başlandı. Onun amacı, hedefi belli. Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. Yazılan haberler de eleştiri olabilir biz buna saygı duyarız, ama yalan, iftira hakaret varsa gereği de yapılır ve yasa önünde hesap verilir. Gelin inceleyelim hangi konuları ben mahkemeye götürmüşüm, bu mecliste bunları konuşmayı bile anlamsız buluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817