Körfez’de Bayram Coşkusu

 

KÜLTÜR MERKEZİNDE BAŞLADI

Bayramlaşma töreni Körfez Belediyesi Yarımca Kültür Merkezi’nde başladı. Törene; Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, İl Genel Meclisi Üyeleri; Ahmet Yağız, Seyfettin Yıldız, ve Mehmet Kaçar, Müftü Musa İmamoğlu, Emniyet Müdürü Coşkun Opak, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Savaş Dalgıç, Nüfus Müdürü Muazzez Aslan, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları; Mehmet Şendoğan, Selattin Kabadayıoğlu ,Yarpaş Genel Müdürü İsmail Baran, Belediye-İş Sendikası Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Osman Şar, Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, belediye meclisi üyeleri, daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

JANDARMA ve  EMNİYET

Yarımca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninden sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçilerek vatani görevini yapmakta olan Mehmetçiklerle bayramlaşan protokol mensupları ailelerinden uzakta bayram geçiren askerlere moral verdiler.Jandarmadaki bayramlaşmadan sonra  Yarımca Polis Merkezi’ne geçildi.Burada huzur ve güven ortamının bozulmaması için görev başında bulunan emniyet mensuplarının bayramları kutlandı. Üç ayrı merkezde gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerinde protokol mensupları yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “Bugünü özel kılan,bugüne kadar aramızda geçmiş insanı olumsuzlukları elimizin tersiyle itip,kucaklaşıp,sarıldığımız bir gün olmasından dolayı müstesnadır.Bayramlardaki o güzel duygularımızın bir yıl hatta ömür boyu sürmesi dileğimle her günümüzü bayram havasında ve bayram kıvamında yaşayalım.Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın ve sizlerin bayramını kutluyorum” dedi. Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Erdoğan’ın bayram kutlama konuşmasından sonra, bayramların kırgınların barıştığı gün olmasından çıkıp,sadece sevgilerin günü olmasını istediğini söyleyen Kaymakam Şirinoğlu herkesin bayramını kutladı.Ülkede istikrarın sürdüğünü ve Türkiye’nin tüm insanlığı kucaklayan bir ülke olduğunu söyleyen Milletvekili Baştopcu tüm vatandaşların bayramını kutladı.

ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

Körfez İlçe protokol Ramazan Bayramı nedeniyle iki şehit ailesini ziyaret etti. Şehit yakınları buruk geçen bayram gününde protokol tarafından ziyaret edilmenin heyecanını yaşadı.Protokol mensupları  Hüseyin Turgut ve Ayhan Ataş ailelerini ziyaret etti.Şehit aileleri ilçe protokolünü ağırlarken vatan uğruna sevdiklerini şehit vermenin gururu içerisindeydiler.



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817