Körfez'de Belediye Otobüsleri çalışmaya başladı


Vatandaş Karardan Çok Memnun.

Hizmete başlayan 160 Nolu hat Kirazlıyalı üst geçitten başlıyor, Yarımca alt yol üzerinden devam ederek Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde son buluyor. Bir diğer yeni hat ise 165 nolu hat araçlar Yarımca istasyon durağından başlıyor, Yarımca alt yol üzerinden devam ederek Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde son buluyor. Haftanın 6 günü (Pazar hariç) hizmet veren 160 ve 165 nolu hatlarda çalışan araçlar sabah 07:15’te sefere başlıyor ve her saat başı olmak üzere akşam 17:30’a kadar sürüyor. Aynı şekilde Derince’den de aynı saatlerde araçlar kalkıyor.Körfez halkının uzun süredir beklediği belediye halk otobüsleri artık Körfez’de de hizmet vermeye başladı. UKOME’nin  iki yeni hat ve Dilovası-İzmit arası belediye otobüsünün yolcu alması kararı vatandaş tarafından mutlulukla karşılandı.

Hizmete başlayan 160 Nolu hat Kirazlıyalı üst geçitten başlıyor, Yarımca alt yol üzerinden devam ederek Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde son buluyor. Bir diğer yeni hat ise 165 nolu hat araçlar Yarımca istasyon durağından başlıyor, Yarımca alt yol üzerinden devam ederek Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde son buluyor. Haftanın 6 günü (Pazar hariç) hizmet veren 160 ve 165 nolu hatlarda çalışan araçlar sabah 07:15’te sefere başlıyor ve her saat başı olmak üzere akşam 17:30’a kadar sürüyor. Aynı şekilde Derince’den de aynı saatlerde araçlar kalkıyor.



UKOME’den edindiğimiz bilgilere göre araçların şu andaki yoğunluğu yakinen takip edilerek talep çerçevesinde araç sayısı artırılabilecek/ek seferler konulabilecek. Bu nedenle halkın daha detaylı bilgi alabilmesi için 444 11 41 nolu telefondan yetkililerden bilgi alabileceği yada talebini belirtebileceği ifade edildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817