Körfez’de Binlerce Çiçek Toprakla Buluştu
 Körfez Belediyesi, kent merkezindeki refüjlere diktiği mevsimlik çiçeklerle, Körfez’i adeta renkleniyor.

Binlerce Mevsimlik Çiçek Toprakla Buluşturuluyor

Körfez’in farklı bölgelerinde kent insanının yorucu ve stresli ortamlardan uzak kalabileceği, doğayı hissedebileceği mekanlar yaratan Körfez Belediyesi, kentte bulunan park, yeşil alan, refüj ve kavşaklarda binlerce mevsimlik çiçek türlerini toprakla buluşturuyor. Yaklaşan kış nedeniyle yaz bitkilerini söken ekipler, kış şartlarına dayanıklı hercai menekşesi ve kasımpatı ekimlerine kentin farklı noktalarında devam ediyor.

Ekipler Körfez’in Çehresini Değiştiriyor

20 kişilik bir ekiple Körfez’deki meydan ve yeşillik alanları süsleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına Yarımca ve çevresi ile devam edecek. Kent estetiğini göz önünde bulunduran ve kentin ana arter güzergahlarındaki yol kenarları ve refüjlerde yapılan çiçeklendirme çalışmaları çerçevesinde peyzaj düzenlemeleri de halk tarafından büyük beğeni topluyor. Körfez’in çehresini değiştiren bu çalışmalar önümüzdeki süreçlerde farklı çalışmalarla devam edecek.

Vatandaşlar Görsel Güzelliği Beğeniyle İzliyor

Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çiçek dikimi çalışmaları ile yeşil alan miktarı her geçen yıl artmaya devam ederken, vatandaşlar oluşturulan görsel güzelliği beğeniyle izliyor. Körfez’in merkez mahallelerinde yaptığı çalışmaları kentin 36 mahallesinde de sürecek olan Körfez Belediyesi, kentin daha sağlıklı ve modern bir görünümde olması için çalışmalarını belirli programlar dahilinde sürdürecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817