Körfez’de Binlerce Kişi Aynı Sofrada Orucunu Açıyor
 Körfez’de Binlerce Kişi Aynı Sofrada Orucunu Açıyor

Körfez Belediyesinin düzenlediği “Körfez Paylaşmanın Huzurunu Yaşıyor”, sloganıyla düzenlediği iftar programları Güney-Barbaros ve Kirazlıyalı mahallerinde devam etti. Binlerce kişinin birlikte oruç açtığı mahallelerdeki iftar programlarına ilgi oldukça fazla oluyor.

Güney ve Kuzey Mahallesi sakinlerinin aynı iftar sofrasında buluştuğu programa katılan Başkan Pehlivan iftara gelen vatandaşlarla sohbet etti. Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki meydanda düzenlenen iftara ; Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile Ayşe Hanım, başkan yardımcıları Mehmet Şendoğan, SelattinKabadayıoğlu, Yarpaş Genel Müdürü İsmail Baran, belediye meclisi üyeleri, Ak Parti Körfez İlçe yönetim kurulu üyeleriyle vatandaşlar katıldı. Osmanlı şerbetinin ikram edildiği programda çocuklarda unutulmadı ve onlara şeker macunu ve pamuk şeker dağıtıldı.

Kirazlıyalı Sahilinde İftar Coşkusu

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarında bu kez Başkan Pehlivan Kirazlıyalılarla birlikte orucunu açtı. Kirazlıyalı sahilinde düzenlen iftara ; Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile Ayşe Hanım, başkan yardımcıları Mehmet Şendoğan, belediye meclisi üyeleri, Ak Parti Körfez İlçe yönetim kurulu üyeleriyle vatandaşlar katıldı. Kuran Tilaveti ile başlayan programda, yapılan duaların ardından hep birlikte oruçlar açıldı. Akşam namazı sonrası vatandaşla birlikte çay sohbeti yapan Başkan Pehlivan daha sonra mahallede yardıma muhtaç aileleri ziyaret etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817