KÖRFEZ'DE BİR İNTİHAR DAHA
 Körfez'de bir kişi silahla kafasına sıkarak intihar etti. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Körfez Yarımca Hacı Osman Mahallesi Yıldız Apartmanı No:328 adresinde ikamet eden 51 yaşındaki Haşim Şen, iftar yemeğinin ardından eşi Sultan Şen ve oğlu ile birlikte dışarıya çıktı. Daha sonra Haşim Şen, eşi ve çocuğundan önce eve erkenden döndü. Evinin yatak odasına geçen Haşim Şen, evde yalnız olduğu sırada silahla kafasına sıkarak intihar etti.

 Daha sonra eve gelen eşi Sultan Şen, odaya girdiğinde gördüğü manzara karşısında şok oldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri Şen'in öldüğünü belirledi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İntihar ederek yaşamına son veren Yarımca Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Şen Büfe'yi işletiyordu. Aynı zamanda evli ve 2 çocuk babası olan Haşim Şen'in bir oğlu da vatani görevini yapıyor. Haşim Şen'in bir süredir ailevi ve maddi sorunlar yaşadığı, bu nedenle de canına kıydığı söyleniyor. Haşim Şen’in cenazesi, yapılan otopsiden sonra memleketi olan Çorlu’ya gönderildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817