banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de bir iş  yeri daha açıldı
 Körfez’de esnafın her zaman yanında olan ve bunu da hissettiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, önceki gün yeni bir işletmenin açılışını gerçekleştirdi. Mücahit Akar’ın sahibi olduğu Selimoğullar Yapı Akar Cam ve PVC’nin açılışına katılan Başkan İsmail Baran, uzun yıllar esnaflık yaptığı için tecrübelerini de işletme sahiplerine aktardı. Açılışa AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu da katıldı.


SONUÇ ALAMAYACAKLAR

Açılışta konuşan Başkan İsmail Baran, “Ülkemiz üzerine oynanan oyunlar var. Ama sonuç alamayacaklar. Bu zor günlerde bile güzel işletmeler açan, vatanı için, milleti için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan bu aziz millete teşekkür ediyorum. Milletimiz gerçekten bir olmayı, beraber olmayı ve zor zamanlarda vatanına sahip çıkmayı bilmiştir. Bu kardeşlerime de yürekten tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.  İşletme sahipleri de Başkan İsmail Baran’a tablo hediye etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751