Körfez’de bu aile  büyük işler yaptı
 Körfez Belediyesi’nin geleneksel personel iftarının bu yılki adresi Yarımca Kültür Merkezi oldu. Başkan İsmail Baran ve eşi Bilge Baran’ın ev sahipliğindeki programa, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve belediye personeli dışında; Belediye-İş Sendikası Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan ile Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar da katıldı. Başkan İsmail Baran ve eşi Bilge Baran program öncesi masaları tek tek dolaştı ve çalışanlarla sohbet etti.

EMEĞİN HAKKI ÖDENİYOR

İftar öncesinde konuşan Belediye-İş Sendikası Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Körfez’de güzel işlere imza atıldığını belirterek, “İşçilerine borcu olmayan, maaşını günü gününe ödeyen bir belediye görmek çok güzel. Geçmişin acılarını yaşayarak bugüne geldik. 30 yıldır belediye ile iç içe çalışıyoruz. Belediye Başkanımız, bu belediyeyi ‘maaş ödeyemez’ durumdan, günü gününe emeğin hakkını öder duruma getirdi” ifadelerini kullandı.

BEN SİZLERDEN MEMNUNUM

Bayram Özkan’ın ardından kürsüye gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez Belediyesi olarak büyük ailesiyiz. Bu güzel günlerde de rabbim yaptığımız dualarımızı, tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin inşallah. Körfez, 160 bine yakın nüfusu bulunan bir ilçe. Bu ilçeyi de birlikte güzelleştiriyoruz. Güzel hizmetler veriyoruz. 3 yılı aşkın süredir bu ekibin orkestra şefi olarak ben sizlerden son derece memnunum.

HAYAL DAHİ EDİLEMEZDİ

İlçemizde çıtayı yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 2016’da 85 milyon liralık yatırım yaptık. 2017’de bu rakamı 120 milyon liraya yükselttik. 2018’de daha da artacak. Bunlar daha önce hayal bile edilemeyecek çalışmalardı. Daha nice yıllar bu hizmetleri birlikte yapacağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817