KÖRFEZ'DE BU YIL 3 BİN 400 BİSİKLET DAĞITILACAK
 İlköğretimden üniversiteye kadar eğitimin her kademesine destek veren Körfez Belediyesi, bu yıl 5. sınıf öğrencilerine 3 bin 400 adet bisiklet dağıtımı gerçekleştirecek. 3 bin 400 bisiklet ve kask için ihale dün Destek Hizmetler Müdürü Selahattin Sönmez başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen ihaleye, 5 firma katıldı.


5 FİRMA TEKLİF VERDİ

Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen ve 1 milyon 163 bin 820 lira muhammen bedelli ihaleye, 5 firma; Delta Bisiklet, Ümit İki Tekerlekli Araçlar, Demirtaş Bisiklet, Kron Bisiklet ve Belkıs Bisiklet firmaları katıldı. Saat 10.30’da yapılan ihalede teklifler tek tek okunurken, teklifler yasal süre içinde değerlendirilip önümüzdeki günlerde nihai kararın verileceği bildirildi.

 

TEKLİF VEREN FİRMALAR

Delta Bisiklet:                                    1 milyon 196 bin 800 TL

Belkıs Bisiklet:                                  916 bin 266 TL

Ümit İki Tekerlekli Araçlar:           901 bin TL

Kron Bisiklet:                                   846 bin 600 TL

Demirtaş Bisiklet:                             748 bin TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817