KÖRFEZ'DE BURS LİSTELERİ AÇIKLANDI

Körfez’i çağdaş bir geleceğe taşıyan Körfez Belediyesi’nin eğitime verdiği destek projeleri kapsamında 2100 öğrenciye burs yatıracak.

Körfez Belediyesi 2100 Öğrenciye 150 Lira Eğitime Katkı Payı Verecek

Körfez’i çağdaş bir geleceğe taşıyan Körfez Belediyesi, eğitime destek vermeye devam ediyor. Körfez Belediyesi kısa bir süre önce e-dershane hizmetini öğrencilerin hizmetine sunmuştu. Eğitime dair çalışmalarına ara vermeden devam eden Körfez Belediyesi ve Günışığı Derneği, ortaklaşa yürüttüğü eğitime katkı projesin de 2100 Körfez’li öğrenciye 150 lira vererek eğitimlerine katkı sağlayacak.

Ekonomik zorluklar içinde okumaya çalışan öğrencileri bir nebze de olsa rahatlatacak olan eğitime katkı payları 20 Aralık 2014’te ödenmeye başlanacak. Eğitime katkı payı almaya hak kazanan öğrencilere, 6 ay boyunca geri ödemesiz olarak maddi destek sağlanacak. Kısa süre içerisinde eğitime tam destek parolasıyla yola çıkan ve birçok hizmeti Körfezlilerle buluşturan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran eğitime yapılan desteklerin kesilmeyeceğini aksine yeni projelerle vatandaşa hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Geleceğimiz İçin Kararlı Adımlar Atıyoruz

Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de eğitime büyük destek verdiklerini söyleyerek şunları ifade etti, “Körfez Belediyesi olarak geleceğimiz için kararlı adımlar attık, atıyoruz. E-dershane, okullara yapılan destekler, bakım ve onarım çalışmaları, yeni okul binalarıyla geleceğimizin teminatı olan gençlerimize kaliteli ve modern eğitim görme imkânı sunuyoruz” dedi.

Öğrencilerimizin Geleceği, Hepimizin Geleceğidir

Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bu verilen geri ödemesiz eğitime katkı paylarıyla maddi olanakları kısıtlı olan öğrencilerimizin eğitim hayatlarına destek olabilmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimizden tek isteğimiz derslerine odaklanmaları ve başarıları ile bizleri gururlandırmaları. Her şartta çocuklarımızın ve öğrencilerimizin geleceği, dolayısıyla hepimizin geleceği için destekçileri olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817