banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ'DE BÜYÜK İTTİFAK
2014`te yapılacak yerel seçimde Körfez ilçede ittifak çalışması başlatan CHP ile DP anlaştı. DP Körfez İlçe Başkanı Uğur Nurcan ve yönetim kurulu üyeleri yapılan toplantıda ittifak kararını oy birliğiyle aldı.

İlçe başkanı Nurcan, kararı CHP Körfez İlçe Yönetimi`ne bildirdi. CHP`de büyük sevinçle karşılanan bu kararın ardında yerel seçim çalışmaları da hızlandırıldı. CHP ve DP, Körfez`de artık birlikte çalışma yapacak. Alınan ittifak kararını her iki partinin genel merkez yönetimi de onayladı.   
  
Körfez`de gerçekleştirilen büyük ittifakın altında DP`li eski belediye başkan adayı Fevzi Canbaz`dır. CHP`nin ittifak talebine sıcak bakan ve konuyu genel merkeze bildiren Canbaz, olumlu yanıt alınca ittifak girişimini hızlandırmıştı. Körfez`de önemli bir siyasetçi olan Canbaz, 2009`daki yerel seçimde DP Körfez Belediye Başkan adayı olarak 13 bin 500 oy almıştı. Halen DP`nin Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi olan Canbaz, ittifakın kabul edilmesinden sonra belediye meclis üyesi aday adaylığını da önümüzdeki günlerde açıklayacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751