banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez’de çed öfkesi
 Körfez’de, Yarımca Atalar Mahallesi’nde faaliyet gösteren Gübretaş Fabrikası’nın koymak istediği amonyak tankı ile ilgili çed toplantısı kavgalı bir şekilde sonuçlandı. Daha önce Tütünçiftlik’te yaşandığı gibi toplantıya izin vermeyen vatandaşlar ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, toplantıyı iptal ettirdiler.

Atalar Mahallesi’nde Körfez Erzurumlular Derneği’nde yapılmak istenen toplantıya, Valilik görevlileri, Gübretaş yetkilileri katıldılar. Çok sayıda polisin hazır bulunduğu toplantı başlamadan, CHP Meclis Üyesi Engin Taşdemir söz alarak, ‘’Burada toplantı olduğunu biz dahi son anda tesadüfen öğrendik. Halka toplantıyı duyurmadan gerçekleştirmek istiyorsunuz. Biz bu toplantının yapılmasını istemiyoruz’’ dedi. CHP’li Meclis Üyeleri İbrahim Fortacı ve Tayfun Balıkçı’da aynı sertlikte itiraz edince ortam gerildi. Bu sırada çıkan arbede sırasında bazı gençler polis tarafından gözaltına alınmak istendi, fakat meclis üyeleri izin vermediler.

Salonda yer alan çok sayıda polis olaylara müdahale etti ve toplantı yapılmadan sona erdi. Bu sırada, Çevre İl Müdürlüğü görevlileri tutanağı dışarıda yazmak isteyince yine meclis üyesi Engin Taşdemir devreye girdi ve salonda toplantının yapılmadığına dair tutanak tutulmasını istedi. Bu doğrultuda rapor düzenlendi ve kalabalık dağıldı.

Böylece, Körfez’de ikinci kez bir çed toplantısı halkın istememesi nedeniyle yapılamamış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826