KÖRFEZ’DE ÇEVRECİ GENÇLİK
 Kirletmezsek Kirlenmez

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; çevre bilincini oluşturmak, temiz çevre ve sağlıklı insan bilinci artırmak amacıyla;  Hereke Sahilinde Hereke Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi bölümü öğrencileri ile birlikte sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Körfez Belediyesi personelleri tarafından etkinliğe katılanlara eldiven, çöp poşeti dağıtılmasıyla Hereke Sahili çevresinde çöpler toplandı. Çevremizi kirletmezsek sürekli temiz kalacağını belirten belediye ekipleri, “Körfez Belediyesi olarak her zaman kirletmezsen kirlenmez diyoruz ve bu farkındalığın oluşabilmesi için bugün üniversite öğrencilerimiz ile birlikte çevremizi temiz tutmak adına temizliğimizi yapıyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Bu Projeye Neden İhtiyaç Var?

Körfez Belediyesi; Hayatın sağlıklı devam ettirilmesi için hava, su ve toprak gibi her unsuru etkin ve adil bir biçimde kullanma bilincinin arttırılması ve geliştirilmesine önem gösteriyor. Körfez Belediyesi yetkilileri; Hereke Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi bölümü öğrencileri ile gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesinin toplumu bilinçlendirmeye yönelik bir adım olduğunu belirtiliyor.

Bilinçli Gençlik, Temiz Çevre

Gerçekleştirdiği her proje de büyük beğeni toplayan Körfez Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Bilinçli Gençlik, Temiz Çevre“ sloganından yola çıkarak üniversite öğrencileri ile birlikte Hereke sahilinde geniş bir alanın temizliğini yaptı. Ellerindeki pankartlarla da çevreye mesaj veren öğrenciler atıkları toplayarak çevre duyarlılığına dikkat çekti.

Yaşanabilir ve daha temiz bir kampüs için el ele verilmesi gerektiğini belirten üniversite öğrencileri, topladıkları çöpleri daha önceden belirledikleri toplama merkezinde istif etti. Öğrenciler, yerleşkede yaptıkları temizlikle aynı zamanda geri dönüşüme de destek oldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817